Palvelut & Tuotteet

Palvelu

Tekstiilisuunnittelu- ja ompelupalvelu

Verho-, tekstiilisuunnittelu- ja ompelupalvelu
TYYKI & TUOLI on täyden palvelun verho- sisustustekstiiliyritys. Asiakaslähtöisesti, ammattitaidolla ja ajattomilla materiaaleilla suunnittelemme verhot ja muut sisustustekstiilit kotiin, työpaikalle tai julkisiin tiloihin. Asiakkaan omat visiot ovat suunnittelussa aina lähtökohtana. Autamme valitsemaan tiloihin ja sisutukseen sopivat tekstiilit ja tarvittaessa ompelemme ammattitaidolla puolestasi, jolloin säästät niin aikaa kuin vaivaakin. Suunnittelu- ja ompelupalvelumme kattaa kokonaisvaltaisesti kaiken suunnittelusta aina tuotteiden toimitukseen ja asennukseen asti.  Voimme muokata myös vanhat verhosi uuteen uskoon.

Yksilölliset verhot ja muut sisustustekstiilit kotiin, työpaikalle ja julkisiin tiloihin ”avaimet käteen” -periaatteella.

Mitä me suunnittelemme ja ompelemme?
Voit tilata meiltä ompelupalvelun moniin erilaisiis sisustustekstiileihin, kuten sivuverhoihin, laskosverhoihin, paneeleihin, tai muhin sisustustuotteisiin kuten tyynyihin, patjanpäällisiin ja tuolien huppuihin.

Tekstiilien suunnittelu- ja ompelupalvelumme kattaa kokonaisvaltaisesti kaiken suunnittelusta aina tuotteiden toimitukseen ja asennukseen asti. Saat meiltä kaiken kattavan verho- ja sisustustekstiilipalvelun suunnittelusta asennukseen.

Kotikäynti
Tule valokuvien kanssa ja ota mukaan mitat ja tapetti-, maali- tai värimallit tai sovitaan mittaus- ja suunnittelukäynti.

Voit myös tilata suoraan kotikäynnin, jos tuntuu siltä, että tarvitset apua verhojesi suunnittelussa tai muiden tekstiilien, yleissisustuksen ja kokonaisvärityksen kanssa.

Ota yhteyttä joko puhelimitse 0400-459 755 tai sähköpostilla tyyki.tuoli@gmail.com niin voimme sopia ajan suunnittelulle.

Tulemme mielellämme suunnittelemaan uudet sisustustekstiilit paikan päälle ja voimme toteuttaa koko työn alusta loppuun aina verhojen ripustukseen asti.

Tyylikkäät tekstiilit

Tuotteet

Tekstiilit
Valikoimastamme löytyy upeat materiaalit erilaisiin verhoihin, verhoiluun ja muihin sisustustekstiileihin. Laadukkaat materiaalit tuovat sisustukseen tyyliä sekä luovat ylellisyyttä. Verhot ja muut sisustustekstiilit pehmentävät miellyttävästi tilaa ja toimivat myös akustisesti tasapainottavina.  Tarjoamme sekä koteihin että julkisiin tiloihin laadukkaita ja asiakaslähtöisiä verho- ja tekstiiliratkaisuja. Valikoimissa tarjolla kattava valikoima verho- ja sisustuskankaita, sisustustyynyjä sekä Anja Pesola Oy:n verhotangot ja -kiskot.
Tuotemerkit
Pagunette-tilauskankaat

Linum

Vallila

Anja Pesola Oy – verhotangot ja -kiskot

Prym-ompelutarvikkeet